Stel cookie voorkeur in

Dit zeggen oud-leerlingen

Ik ben Paula de Wit en heb goede herinneringen aan juffrouw Verstegen en juffrouw Bergman, die later schoonmoeder werd van juffrouw Verstegen. Aan de nonnen had ik een hekel en zij waarschijnlijk ook aan mij.
Ik woon al 33 jaar in Israël, getrouwd en 3 kinderen.

Groeten uit Israël

 

Igna Bonfrer, 28 jaar, Wetenschappelijk Onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

"De aandacht en de lessen die ik heb gekregen op de Beekbrug hebben mij zo enthousiast gemaakt voor leren & studeren dat ik inmiddels werkzaam ben op de universiteit." 

 

Greetje Heemskerk. Leeftijd: 23 jaar. Beroep: leerkracht groep 6/7

"Ik denk nog steeds met heel goede herinneringen terug aan mijn basisschooltijd op de Beekbrug.  De fijne sfeer en de creativiteit maakten het tot een erg fijne school. Een van de redenen waardoor ik zelf ook het onderwijs in ben gegaan!".

 

Yvonne Rotteveel. Leeftijd: 26 jaar en ik studeer Forensische Orthopedagogiek aan de UVA (masterjaar)

"Beekbrug is een basisschool waar betrokkenheid, geborgenheid en gezelligheid een belangrijke plaats hebben binnen de ontwikkeling en het leerproces. Samen met de kleine setting hebben deze aspecten ervoor gezorgd dat ik met plezier terugkijk naar mijn basisschoolperiode". 

 

Sanne Peters. Leeftijd 25 jaar en ik ben Visual Merchandiser

"Vliegen op een bezemsteel! Het Harry Potter-kamp van groep 8 zal ik nooit vergeten!".

 

Ans Kluivers, 19 jaar, Geneeskunde student Erasmus MC.

"Ik kijk met veel plezier terug op een hele fijne basisschooltijd op de Beekbrug. Iedereen is welkom en met leerlingen vanuit de hele bollenstreek is het een gezellig gezelschap. Iedereen kent elkaar en er is tijd en aandacht voor iedereen!".