Stel cookie voorkeur in

De basisschool Lisse Sassenheim

Basisschool Beekbrug

Centraal gelegen tussen Sassenheim en Lisse, in de wijk Ter Beek achter de Engelbewaarderskerk, staat de Beekbrug. De school kent een rijke historie. Het gebouw stamt uit 1930. Er zijn twee verdiepingen in de school aanwezig. Beneden zitten de groepen 1/2 en 3 en vinden we de gymzaal en een speelzaal. Boven zitten de groepen 4/5,  6/7 en 8. Ook de aula-BSO en de computerruimte van de school bevinden zich op deze verdieping.

Wij kunnen onze school een buurtschool noemen. De meeste kinderen uit de omgeving komen naar ons toe. Dat neemt niet weg dat er kinderen zijn die van verder komen. De keuze is dan, ondanks de afstand, op onze school gevallen. De Beekbrug biedt kleine klassen met individuele aandacht voor de leerling, professionele TSO en inpandige sport-BSO door Smallsteps, veel aandacht voor cultuur en een groene, rustige en veilige omgeving. Kortom: Groen, Gezond, Sportief en Cultureel!

Waarom de Beekbrug:

Alles in de huidige locatie

Rustig
Veilig (ook t.a.v. verkeer), wij zijn een "Seef op School" school
Erkende groene en gezonde school
Eigen gymzaal en Vakleerkracht gym
Zwemles via de BSO
Eigen muzieklokaal
Interactie met ouders
Inpandige BSO,TSO door Smallsteps samenwerking met een sport BSO
Engelse les groep 0 t/m 8
Extra taalkeuze mogelijk 

Voor kinderen met een extra motivatie en talent voor talen bieden wij de mogelijkheid om een of meerdere extra talen te mogen kiezen. Wij werken met de methode language nut. Hierbij kunnen leerlingen ook individueel een extra taal kiezen. De methode ondersteund een progressieve leerlijn voor 22 talen waaronder Engels, Frans, Spaans, Duits en Mandarijns.

Sophia Stichting

Basisschool Beekbrug maakt onderdeel uit van Sophia Scholen. Sophia Scholen faciliteert het onderwijs op schoolniveau en investeert in een professionele organisatie.

Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Transparant in bestuur en beheer. Hoog in het vaandel staan hierbij de kernwaarden:

Vertrouwen , respect, saamhorigheid, rechtvaardigheid, zorgzaamheid, vergeving, verwondering

Binnen de stichting bieden circa 600 medewerkers met veel toewijding en enthousiasme direct en indirect onderwijs aan 7065 leerlingen op 30 scholen. Scholen die allemaal gehuisvest zijn in de Duin- en Bollenstreek.

Sophia Scholen is per 1 januari 2018 ontstaan door een fusie van de Sophia Stichting en PCPO. Meer informatie leest u op www.sophiascholen.nl